Politica de returnare produse

Conform Ordonanței de Urgență nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantul că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului. Produsele deja primite trebuie returnate în ambalajul lor original. Prin deschiderea ambalajelor individuale în care au fost livrate produsele comandate înseamnă că sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare și că produsele sunt cele comandate și corespund cerințelor dumneavoastră.

Puteți să ne contactati în acest sens prin pagina Contact sau prin email la contact[@]DressLaw.com

DressLaw.com va înapoia contravaloarea comenzii, în cel mult 30 de zile de la data informării în scris a retragerii din contract, doar într-un cont bancar furnizat de către cumpărătorul care invocă dreptul de retragere.

Suma înapoiată va fi pentru produsul achizitionat de catre cumparator si nu va include suma aferenta serviciului de curierat, aceasta cheltuiala nefiind rambursabila.

Produsul returnat trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat (inclusiv ambalajul original), să fie nedeteriorat, să nu prezinte semne de uzură și/sau urme de asamblare, etichetele și documentele însoțitoare ale acestuia nu trebuie să lipsească, în caz contrar returnarea sumei de bani devine neeligibila.

Dacă produsul returnat este deteriorat, are semne de utilizare și nu poate fi vândut ca un produs nou ne rezervăm dreptul să refuzăm cererea de retur.

Returnarea produselor se face obligatoriu după ce ne-ați notificat în scris, pe adresa de e-mail contact[@]DressLaw.com. Ne rezervăm dreptul să nu acceptăm primirea coletelor retur fără notificare scrisă prealabilă.

Costurile aferente privind returnarea produselor comandate vor fi suportate de către client, persoana fizica. Clienții cu personalitate juridică nu au dreptul să denunțe unilateral contractul, legislația în domeniu referindu-se doar la persoanele fizice.