Societatea noastra, in calitate de vanzator, asigura calitatea produselor.

Acordarea garanțiilor și returnarea produselor se realizează în conformitatea cu legislația specifică în domeniu, respectiv: Comerț electronic așa cum se precizează pe site-ul oficial al Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor în România – www.anpc.gov.ro

Garantia se acorda pentru 30 zile calendaristice de la data cumpararii produsului. Pentru acordarea garantiei, este necesara respectarea instructiunilor de utilizare si intretinere asa cum sunt ele prezentate mai jos.

Nu fac obiectul garantiei:
• Uzura normala a produsului;
• Defectele cauzate de utilizarea si manevrarea neadecvata (distrugeri intentionate, utilizare defectuoasa, defectele cauzate de obiecte ascutite, de indoire, comprimare, etc.).

La momentul pregatirii pentru livrare a comenzii, vanzatorul a verificat integritatea bunurilor achizitionate de cumparator.

Daca pachetul ajunge la dumneavoastra deteriorat, va rugam sa refuzati primirea. Daca produsul a suferit deteriorari cauzate de transport si acest lucru nu a fost vizibil la ridicarea pachetului, va rugam sa ne contactati imediat, dar nu mai tarziu de 24 de ore de la primirea pachetului pe adresa de email contact@DressLaw.com
Orice sesizari dupa acest termen, nu vor mai fi acceptate.

Pentru orice alte nelamuriri va rugam sa ne contactati la contact@DressLaw.com