Livrarea produselor cumpărate se face prin intermediul firmelor de curierat Transilvania Post si Dragon Star, oriunde în țară. Livrarea se realizeaza in general in 4 zile lucratoare de la confirmarea comenzii pentru produsele aflate pe stoc usa la usa (exceptie localitatile din Delta Dunarii).

In cazul unor situatii neprevazute, termenul de livrare poate creste, dar fara a depasi termenul de 7 zile lucratoare, caz în care clientul va fi anunțat din timp.

Costurile de livrare

Transport Gratuit pentru comenzi de minim 150 ron+tva (178,5 ron tva inclus).

Tarif unic 18 ron+tva ( Transilvania Post si Dragon Star) pentu comenzile mai mici de 150 ron+tva (178,5 ron tva inclus).

Costurile de livrare sunt suportate de către cumpărător și vor fi evidențiate pe factura emisă alături de produsele comandate.

În cazul persoanelor către care livrarea unui colet nu a putut fi finalizată cu succes, nu vom mai prelua comenzi cu plată ramburs.
Dacă la primirea coletului observați eventuale probleme privind integritatea acestuia, pentru a beneficia de înlocuirea produselor deteriorate din culpa curierului veți întocmi un proces verbal de constatare în momentul livrării. Reclamațiile ulterioare privind aceste aspecte sunt nule.